Kolumbia startoi Panairin e Luleve për këtë vit, organizim që përfshiu një sërë aktivitetesh kulturore, artistike dhe sportive, ndër të cilat është Parada tradicionale e Silleteros.

Ky eveniment sjell me vete një turne të gjerë dhe pjesëmarrjen e më shumë se 500 personave që do të shëtisin të gjithë rrugët e qendrës së vendit.

Parada përfshin shtatë grupe artistësh duke përfshirë teatrin dhe vallëzimin, por edhe shumë evenimente të tjera.

Në Medellin do të ketë mbyllje të rrugëve për shkak të paradës, një vendin i marrë nga autoritetet, për të vënë në dijeni vendasit dhe turistët për të gjetur zgjidhje në lëvizjet e tyre.

Portet që më shumë se 15 mijë persona të shohin nga afër ngjyrat mahnitëse që do të “pushtojnë” qytetin.

Top Channel