Pallati furnizohej pa leje në Shëngjin, OSSH ndërpret energjinë elektrike

02/08/2023 13:56

Një pallat shumëkatësh në Shëngjin të Lezhës është konstatuar me lidhje energjie elektrike në mënyrë të paligjshme.

Pallati ishte lidhur në mënyrë të paligjshme me rrjetin elektrik të OSSH, duke shkaktuar dëm ekonomik.

Ndaj subjektit privat u shkëput energjia dhe u mor masa administrative dhe kallëzim penal.

Top Channel