Xhensila Pere: Do bëja një film porno për 1 milion euro me Amos Zaharia

09/07/2023 16:06

Xhensila Pere dikur ka bërë bujë me deklaratën e saj se do donte të lunate në një film erotik nëse pagesa do ishte e mirë.

E ftuar tek rubrika “Diell apo hënë”, tek “E Diell”, Xhensila është pyetur sërish për këtë deklaratë nga moderatorja Nevina Shtylla. Xhensila shprehet do pranonte të luante në një film erotik jo në Shqipëri, por jashtë dhe nëse do kishte një pagesë prej 1 milion euro.

Nevina Shtylla: Dikur je shprehur se do të realizoje një filmë porno nëse pagesa do të ishte mjaftueshëm e mirë. Për çfarë shifre e ke fjalën?

Xhensila Pere: E kam harruar.

Nevina Shtylla: Po nëse të pyes tani?

Xhensila Pere: 1 milion euro.

Nevina Shtylla: Cilin aktor shqiptar do doje ta kishe partner në rol?

Xhensila Pere: Kur jam prononcuar, nuk e kam pasur për në Shqipëri, ka qenë jashtë trevave. Jashtë me këtë të dua.

Nevina Shtylla: Po këtu?

Xhensila Pere: Këtu jo.

Nevina Shtylla: Po ne na duhet një emër.

Xhensila Pere: Me Amosin.

Top Channel