Kourtney Kardashian zbulon në mes të koncertit se është shtatzënë, në pritje të fëmijës me Travis Barker

17/06/2023 11:13

Kourtney Kardashian është shtatzënë.

Ylli i “Keeping Up With the Kardashians” është në pritje të një fëmije tjetër, i pari i saj me bashkëshortin Travis Barker, ka mësuar Page Six.

Ajo e bëri të ditur lajmin emocionues gjatë koncertit të Barker me Blink-182 në Los Angeles të premten.

 

Ndërsa bashkëshorti i saj performonte në skenë, Kardashian mbajti një tabelë ku shkruhej “Travis unë jam shtatzënë”, përpara se të rrahte bateristin.

Shtatzënia e yllit të realitetit vjen një vit pasi dyshja u martuan në një martesë luksoze në Itali para miqve dhe familjes.

Kardashian, 44, dhe Barker, 47, shprehën publikisht dëshirën e tyre për të pasur një fëmijë së bashku në shfaqjen e saj Hulu, dhe dyshja kanë bërë përpjekje të mëdha për të mbetur shtatzënë, duke përfshirë raundet e IVF dhe ilaçe të ndryshme bimore.

Çifti ishte hapur për t’iu drejtuar IVF-së në një përpjekje të dëshpëruar për të mbetur shtatzënë, por zbuloi se ata nuk po e eksplorojnë më atë rrugë në një episod të 25 majit të “The Kardashians”.

“Ne kemi përfunduar zyrtarisht me IVF,” tha ajo gjatë episodit. “Ne do ta donim një fëmijë më shumë se çdo gjë, por unë thjesht besoj vërtet në atë që Zoti ka rezervuar për ne. Nëse ky është një fëmijë, atëherë besoj se do të ndodhë.”

Ky do të jetë fëmija i katërt për Kardashian, e cila ndan tre fëmijë – Mason, 13, Penelope, 10 dhe Reign, 8 – me ish-in Scott Disick.

Çifti ishte hapur për t’iu drejtuar IVF-së në një përpjekje të dëshpëruar për të mbetur shtatzënë, por zbuloi se ata nuk po e eksplorojnë më atë rrugë në një episod të 25 majit të “The Kardashians”.

“Ne kemi përfunduar zyrtarisht me IVF,” tha ajo gjatë episodit. “Ne do ta donim një fëmijë më shumë se çdo gjë, por unë thjesht besoj vërtet në atë që Zoti ka rezervuar për ne. Nëse ky është një fëmijë, atëherë besoj se do të ndodhë.”

Ky do të jetë fëmija i katërt për Kardashian, e cila ndan tre fëmijë – Mason, 13, Penelope, 10 dhe Reign, 8 – me ish-in Scott Disick.

Ndërsa bashkëshorti i saj performonte në skenë, Kardashian mbajti një tabelë ku shkruhej “Travis unë jam shtatzënë”, përpara se të përqafonte bateristin.

Shtatzënia e yllit të realitetit vjen një vit pasi dyshja u martuan në një martesë luksoze në Itali para miqve dhe familjes.

Kardashian, 44, dhe Barker, 47, shprehën publikisht dëshirën e tyre për të pasur një fëmijë së bashku në shfaqjen e saj Hulu, dhe dyshja kanë bërë përpjekje të mëdha për të mbetur shtatzënë, duke përfshirë raundet e IVF dhe ilaçe të ndryshme bimore.

Çifti ishte hapur për t’iu drejtuar IVF-së në një përpjekje të dëshpëruar për të mbetur shtatzënë, por zbuloi se ata nuk po e eksplorojnë më atë rrugë në një episod të 25 majit të “The Kardashians”.

“Ne kemi përfunduar zyrtarisht me IVF,” tha ajo gjatë episodit. “Ne do ta donim një fëmijë më shumë se çdo gjë, por unë thjesht besoj vërtet në atë që Zoti ka rezervuar për ne.”

Ky do të jetë fëmija i katërt për Kardashian, e cila ndan tre fëmijë – Mason, 13, Penelope, 10 dhe Reign, 8 – me ish-in Scott Disick.

Top Channel