Qershori i fëmijëve/ Aktivitetet muzikore me të vegjëlit e kryeqytetit

09/06/2023 15:49

Qershori duket se vazhdon t’ju kushtohet aktiviteteve ekskluzivisht të fëmijëve.

Dhe së fundmi, ata kanë qenë dhe kryefjala në koncertin “Qershor Ynë. Kori i fëmijë të Tiranës”, “Mrekullia” dhe koret e fëmijëve nga shkollat 9-vjeçarë “4 Dëshmorët’ dhe “Kosova” kanë sjellë një repertor të pasur këtë të premte në sallën Tonin Harapi në Liceun Artistik Jordan Misja.

Këngët “Sa shumë e dua matematikën”, “Alfabeti”, “Erdhi mami”, Gabimi i Mirelës, por edhe hite si “I have a dream”, “This is our time”, “We are the world” pasuruan repertorin e këtij koncerti të veçantë.

Top Channel