Vetëm një gjeni mund të zbulojë numrin e fshehur në rreshtat e 58-ave brenda 10 sekondash (fotot)

05/06/2023 16:04

Ky iluzion sfidues optik mund të duket pak i vështirë si për ditë të hëne, por nëse e zgjidhni brenda kohës së përshkruar do të shtojë energjitë tuaja për nisjen ‘e fortë’ të javës.

Nëse arrini të kompletoni lojën psikologjike atëherë do të thotë se keni sy dhe mendje të hollë.

Iluzionet optike janë zbavitëse për disa arsye, siç janë aftësitë e observimit dhe ato të inteligjencës.

Në imazh shihen shumë numra 58 në një fushë të ngjyrosur në neon të shndritshëm.

Dhe në fakt të gjitha numrat duken si 58-ta, por nëse shikoni nga afër do të zbuloni dhe një 38 të fshehur mes tyre.

Nëse e zgjidhni këtë brenda 10 sekondave atëherë mund të klasifikoheni si një gjeni sipas krijuesve të iluzionit.

Në përgjithsi iluzionet optike luajnë me efektin e kontrastit të ngjyrave për të humbur gjurmët e hiles së tyre, duke gënjyer mendjen dhe sytë tuaj për të shikuar gjëra që në fakt nuk janë aty.

Gjithsesi në imazhet më poshtë do të gjeni përgjigjen, e cila është numri i 11-të në rreshtin e dytë.

Të tjera iluzione optike mbështeten në kontrastin e ngjyrave  dhe motiveve të përsëritura, ose fjalë jashtë konteksti që një sy i mprehtë duhet t’i pikasë brenda një kohe të caktuar.

Te tjera iluzione gjeni ne galerine ne vijim …

FOTO GALERI
1/3
Pergjigja e iluzionit

Top Channel