Në foto/ Aksidenti tragjik i trenave në Indi, i cili la të vdekur të paktën 230 persona

03/06/2023 09:36

Më shumë se 230 persona kanë humbur jetën dhe 900 janë plagosur në një aksident treni në shtetin lindor të Odisha të Indisë.

Tre trena janë përfshirë në përplasjen në shtetin lindor të Odisha të premten në mbrëmje.

Ky kapje ekrani i bërë nga pamjet video të AFPTV të marra më 3 qershor 2023 tregon njerëz që mblidhen në vendin e aksidentit të një përplasjeje tre trenash pranë Balasore, rreth 200 km (125 milje) nga kryeqyteti i shtetit Bhubaneswar në shtetin lindor të Odisha.

Numri i të vdekurve pritet të rritet në atë që përshkruhet si aksidenti më i rëndë i trenave në vend këtë shekull. Në përplasje dyshohet se janë përfshirë tre trena.

Vagonët e dëmtuara në vendin e aksidentit pranë Balasore, rreth 200 km  nga kryeqyteti i shtetit, Bhubaneswar.

Vagonët e dëmtuar shihen në vendin e aksidentit të një përplasjeje tre trenash pranë Balasore, rreth 200 km (125 milje) nga kryeqyteti i shtetit Bhubaneswar, më 3 qershor 2023.

Një karrocë e dëmtuar shihet mes rrënojave në vendin e aksidentit.

Një karrocë e dëmtuar shihet mes rrënojave në vendin e aksidentit të një përplasjeje tre trenësh pranë Balasore, rreth 200 km (125 milje) nga kryeqyteti i shtetit Bhubaneswar në shtetin lindor të Odisha, më 3 qershor 2023.

Punonjësit e shpëtimit po gërmojnë nëpër rrënoja dhe po përdorin prerës elektrikë për të prerë pjesën e jashtme metalike të ndarjeve të trenit për të arritur tek ata të bllokuar brenda.

Punonjësit e shpëtimit analizojnë rrënojat në vendin e aksidentit të një përplasjeje tre trenësh pranë Balasore, rreth 200 km (125 milje) nga kryeqyteti i shtetit Bhubaneswar, më 3 qershor 2023. A

Përveç policisë dhe forcës kombëtare të reagimit ndaj fatkeqësive, më shumë se 100 mjekë dhe 200 ambulanca janë vendosur në vend.

Punonjësit e shpëtimit inspektojnë rrënojat në vendin e aksidentit të një përplasjeje me tre trena pranë Balasore, rreth 200 km (125 milje) nga kryeqyteti shtetëror Bhubaneswar, më 3 qershor 2023.

Të plagosurit janë dërguar në një numër spitalesh në pesë rrethe.

Përmbajtja grafike / Ky kapje kornizë e marrë nga një pamje video e AFPTV më 3 qershor 2023 tregon të mbijetuarit e plagosur që presin të marrin trajtim në Spitalin e Qarkut Bhadrak pas një përplasjeje të tmerrshme me tre trena që ndodhi pranë Balasore, rreth 200 kilometra (125 milje) nga Bhubaneswar, kryeqyteti i shtetit Odisha të Indisë lindore.

FOTO GALERI
1/9
Një karrocë e dëmtuar shihet mes rrënojave në vendin e aksidentit.

Top Channel