Një oficer anglez akuzohet për sulm ndaj një 16-vjeçareje, në bagazhin e makinës së policisë

29/03/2023 14:52

Një oficer policie është akuzuar për sulmin ndaj një vajze 16-vjeçare në pjesën e pasme të një makine policie, ndërsa ajo po ndalohej.

PC Kevin Markowski, i cili është një oficer në shërbim në Policinë e Nottinghamshire të Anglisë, akuzohet për sulm me rrahje dhe mbytje të qëllimshme jo-fatale të një fëmije, tha Zyra e Pavarur për Sjelljen e Policisë (IOPC).

Ai tha se akuzat përqendroheshin në një incident në Arnold, afër Nottingham, më 24 gusht të vitit të kaluar.

Akuzat pasuan një hetim nga mbikëqyrësi i policisë në tetor dhe një referim nga forca e punësimit të oficerit.

Markowski, 46 vjeç, do të paraqitet në Gjykatën e Magjistraturës Lincoln të enjten.

Top Channel