Katër baza ushtarake për strehimin e azilkërkuesve, një në zonën elektorale të Sunak/ Synimi: Më pak shpenzime nga qeveria britanike

29/03/2023 14:29

Qeveria britanike ka njoftuar se “mijëra” azilkërkues do të strehohen në katër baza ushtarake, duke përfshirë një në zonën elektorale të kryeministrit.

Ministri i Emigracionit Robert Jenrick konfirmoi planet për të strehuar migrantët në ish-lokacionet e RAF në Essex dhe Lincolnshire, si dhe njoftoi dy vende të reja në East Sussex dhe Yorkshire. Ky i fundit, Catterick Garrison Barracks, është në zonën elektorale të Rishi Sunak të Richmond.

Top Channel