Dëbora në Qafë Thore arrin në një metër, ndërsa rruga bllokohet nga ortekët që bien herë pas here nga mali.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se tre borëpastruese dhe mjete të tjera po punojnë për pastrimin e rrugës.

Për drejtuesit e mjeteve që kalojnë në këtë aks rekomandohet përdorimi i gomave dimërore dhe pajisja me zinxhirë

Top Channel