Llogoraja është zbardhur këtë mëngjes nga dëbora që ka vazhduar gjatë gjithë natës.

Deri më tani, nuk ka probleme në qarkullimin e automjeteve. Rruga është e hapur dhe kalohet pa zinxhir, ndërkohë dhe borëpastrueset kanë punuar gjatë natës që rruga të mos ketë probleme.

Top Channel