Në prag të festave të fundvitit qytetarët mbushin edhe tryezën e tyre me elementët që iu nevojiten.

Për të pasur një tryezë sa më të bollshme, tregu i fruta-perimeve është i mbushur me qytetarë të cilët shpenzojnë, edhe pse rritja e çmimeve nuk mungon as këtë vit.

Ata blejnë elementët që iu duhen, duke nisur nga frutat, perimet dhe frutat e thata, të cilat kanë çmime të ndryshme.

Më të përballueshme janë frutat e sezonit, të cilat kanë kosto normale. Por nuk mungojnë as elementët e shtrenjtë, që konsiderohen “luks” për disa familje.

Ndërthurja e çmimeve konkurruese nuk i ndalon qytetarët të bëjnë zgjedhjet e produkteve që iu duhen, duke mbushur qeset plot.

 

FOTO GALERI
1/16

Top Channel