Princ Harry ka treguar më shumë detaje nga jeta e tyre në familjen mbretërore, ndër të cilën theksoi mendimet që Meghan ka pasur për të vrarë veten.

Ai u shpreh se e “urren veten” për mënyrën se si fillimisht u përball me mendimet që partnerja e tij ka pasur për t’i dhënë fund jetës.

“Unë e trajtova atë si Harry institucional në krahasim me partnerin Harry dhe ajo që m’i pushtoi ndjenjat ishte roli im mbretëror. Unë isha trajnuar të mendoj ‘çfarë do të mendojnë njerëzit nëse nuk shkojmë në këtë ngjarje do të jemi vonë dhe duke parë prapa tani e urrej veten për këtë“, tha ai.

Meghan gjithashtu pretendon se ajo ka dashur të marrë ndihmë, por “nuk iu lejua”.

“Ata ishin të shqetësuar se si do të dukej institucioni”, deklaroi ajo.

“Ata e dinin se sa keq ishte, ata menduan pse ajo nuk mund të merrej me të. Si për të thënë, të gjithë të tjerët janë marrë me të, kështu që pse nuk mund të merret me të. Por kjo ishte ndryshe. ishte vërtet ndryshe”, shtoi më tej Harry.

Edhe pse Harry dhe Meghan nuk thonë në mënyrë të drejtpërdrejtë se kush janë “ata”, shfaqet një imazh i familjes mbretërore duke përfshirë Mbretin, gruan Mbretëreshë, William, Kate, Harry dhe Meghan.
Për herë të parë për këtë temë ka folur edhe nëna e saj Doria Ragland, e cila tha se Meghan ka dashur vërtetë të vetëvritej.

“Më kujtohet që ajo më tha se kishte dashur të vetëvrarë. Dhe kjo me theu vërtet zemrën, sepse e dija që ishte keq, por të më kapnin vazhdimisht këto shkaba, thjesht duke i hequr shpirtin e saj, se ajo në të vërtetë do të mendonte të mos donte të ishte këtu, kjo nuk është e lehtë. që një nënë të dëgjojë”, tha ajo.

Top Channel