BBC ka siguruar fotografi të zyrës së Twitter, e cila është shndërruar në dhoma gjumi dhe autoritetet në San Francisko po hetojnë për shkelje të mundshme të kodit të ndërtimit.

Një imazh tregon një dhomë me një krevat dopio, duke përfshirë një gardërobë dhe pantofla. Një ish-punëtor tha se shefi i ri i Twitter, Elon Musk ka qëndruar në selinë që kur bleu firmën.

Ai muajin e kaluar i dërgoi email të gjithë stafit të Twitter duke thënë se do të duhet të jenë jashtëzakonisht të fortë për të pasur sukses.

Departamenti i Inspektimit të Ndërtimit në San Francisko ka konfirmuar se po heton shkeljet e mundshme pas një ankese. Në një postim të fshirë tani, Musk postoi se ai do të punonte dhe do të flinte në zyrë.

BBC-së i janë dhënë gjithashtu fotografi të divaneve në Twitter duke u përdorur si shtretër. Një dhomë tjetër konferencash ka një orë alarmi dhe një fotografi të vendosur mbi një shtrat.

“Duket si një dhomë hoteli,” tha një ish-punëtor. Ata vazhduan duke thënë se Musk fle rregullisht në selinë e Twitter në San Francisko.

Së fundmi, Elon Musk siguroi publikun se nuk ka mendime për vetëvrasje dhe nëse diçka do të ndodhte aty ku thuhej se kreu vetëvrasje, nuk ishte e vërtetë. Gjatë një sesioni pyetjesh dhe përgjigjesh, miliarderi Elon Musk u tha dëgjuesve se ai nuk kishte asnjë mendim vetëvrasës kur njerëzit po vinin në dyshim shëndetin e tij mendor si dhe sigurinë e tij.

Gjatë një sesioni të drejtpërdrejtë pyetjesh dhe përgjigjesh, pronari i Twitter, Elon Musk i siguroi dëgjuesit se nuk kishte asnjë mendim për vetëvrasje, pavarësisht pyetjeve në lidhje me gjendjen mendore dhe sigurinë e miliarderit. Një dëgjues e pyeti Musk nëse ishte vetëvrasës.

Top Channel