Shkëmbim të burgosurish në pjesën lindore, Rusia dhe Ukraina bien dakord

01/12/2022 19:08

Zyrtari më i lartë rus i vendosur në Ukrainë ka deklaruar se është rënë dakord për një shkëmbim të burgosurish në rajonin lindor të Donets.

Sipas Denis Pushilin secila palë do të dorëzonte 50 robër lufte më vonë të enjten, por kjo nuk është konfirmuar ende nga Kievi.

Pjesë të rëndësishme të rajonit lindor janë nën pushtimin rus, ndërsa një numër shkëmbimesh të të burgosurve kanë ndodhur gjatë gjithë luftës, pavarësisht se në një numër të vogël.

Top Channel