Zelensky pret samitin e sigurisë ushqimore në Kiev

26/11/2022 14:35

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky ka pritur një samit ndërkombëtar në Kiev për të diskutuar sigurinë ushqimore dhe eksportet bujqësore.

Atij iu bashkuan kryeministrat e Belgjikës, Polonisë dhe Lituanisë dhe presidenti i Hungarisë.

Zelensky hapi samitin duke folur në një panel të rrethuar nga shefi i tij i shtabit dhe kryeministri.

Presidenti francez Emmanuel Macron dhe shefja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen mbajtën fjalime virtuale (me video).

Top Channel