Kjo ndërtesë e rrethuar nga ferrat, pa pastërtia dhe me xhama të thyer dikur funksiononte si qendër ambulatore në fshatin Barbullojë e Vjetër, por prej shume vitesh vijon të mos jetë je funksion.

Kjo i ka detyruar banorët e zonës të udhëtojnë drejt spitalit rajonal të Lezhës apo qendrave ambulatore pranë fshatit për të marrë shërbimet bazë mjekësore.

Teksa çdo ditë dëgjojmë te flitet për shëndetësi falas ky është realiteti dhe shëndetësia që ju ofrohet këtyre banorëve prej shume vitesh, të cilët ndodhen jo shumë larg nga qyteti i Lezhes.

 

 

Top Channel