Dashi e sheh ndarjen si një lojë dhe nuk dëshiron të dështojë.

Dashi preferon që ta bëjë vetë të ditur ndarjen kështu që nëse presioni tashmë është rritur, ata ka të ngjarë të ndahen. Por nëse përjetojnë dhimbje zemre, kjo shenjë e zodiakut është më shumë e lidhur me emocionet që ndanë me të dashurën ose të dashurin e tyre të vjetër sesa me vetë ish-partnerët. Ata nuk janë të interesuar të kthehen së bashku; në vend të kësaj, ata janë të pushtuar nga një ndjenjë e fortë nostalgjie. Edhe pse dhemb, njerëzit që i përkasin shenjës së Dashit nuk e kanë problem të ecin përpara pas një ndarjeje. Hidhini një sy 4 mënyrave në të cilat mund të ndreqni një zemër të thyer të Dashit.

1. Lërini të kënaqen me video-lojërat

Angazhimi në video-lojëra me miqtë dhe të huajt është si të bëni diçka të këndshme së bashku në botën reale. Duke qenë një shenjë eksploruese, Dashi pëlqen të luajë video lojëra për të takuar njerëz të rinj dhe për të larguar pak mendjen nga marrëdhëniet e tyre të shkuara. Si rezultat i ndarjes së të njëjtit objektiv, ata do ta shohin këtë si një përvojë lidhëse dhe do të ndjehen më të lidhur me lojtarët.

2. Lërini të shkojnë për shëtitje për të gjetur pak qetësi

Njerëzit që i përkasin shenjë së Dashit e vlerësojnë kalimin e kohës jashtë dhe frymëmarrjen e pastër sidomos në mal. Prandaj, ata duan të kenë qartësi në mendime nëse do të vendosnin të shkojnë në një kodër aty pranë ose ndoshta në një shëtitje në mal. Ata kënaqen duke qenë aktivë dhe duke përfituar nga çdo mundësi emocionuese ose e paplanifikuar që u del përpara.

3. Lërini të kalojnë kohë me miqtë e tyre

Ata shpesh investojnë shumë energji në miqësitë e tyre. Pavarësisht se bëjnë një jetë shumë të tensionuar, ata zakonisht gjejnë kohë për miqtë e tyre. Ata do të dëshironin mbështetjen e miqve të tyre edhe në gjendjen e një zemre të thyer, sepse do të jetë më e thjeshtë për ta të vazhdojnë përpara. Ata zakonisht kanë një rrjet të madh social, por vetëm disa miq të zgjedhur të cilëve do të donin t’u besonin.

Top Channel