“Cambrian Patrol 2022″/ Gara mes 30 vendeve të ndryshme të botës, ekipi i FA zë vendin e dytë në Britaninë e Madhe

11/10/2022 17:58

Ekipi i Regjimentit të Operacioneve Speciale të FA, ka zënë vendin e dytë në mes të 30 vendeve që ishin pjesëmarrëse në aktivitetin ndërkombetar të ” Cambrian Patrol 2022″.

Aktiviteti u zhvillua në Wells të Britanisë së Madhe, ku ishin pjesë 160 ekipeve.

Kjo është një arritje mjaft e madhe  në një garë sfiduese dhe të mundimshme që nxori në pah vlerat e lidershipit, punën në ekip dhe aftësi shumë të larta fizike në përmbushjen e misionit, duke u trajnuar në kushte tejet të vështira atmosferike dhe psikologjike, në terren të thyer dhe të panjohur.

Top Channel