Një zjarre ka rënë pasditen e kësaj të hëne në kodrat e fshatit Zvërnec, në afërsi të urës që lidh ishullin.

Në vendngjarje ndodhen dy mjete zjarrfikëse të cilat po punojnë për shuarjen e flakëve.

Aty janë gjithashtu edhe tetë punonjës zjarrfikës, të përhapur në zonë.

Zjarri është duke djegur ullinj si dhe pemë frutore që ndodhen në fshatin e Zvërnecit.

Top Channel