Mjedise shplodhëse dhe rekreative, ‘Bankers Petroleum’ iu rikthen lulishten banorëve në Roskovec

28/09/2022 09:00

Qyteti i Roskovecit numëron rreth 8500 banorë dhe është një qendër urbane në zhvillim.

Jetesa e banorёve tё Roskovecit ka ndryshuar nё sajё tё ndërhyrjes sё kryer nga Bankers Petroleum Albania dhe Bashkisё Roskovec. Financimi i Bankers ka mundёsuar rikonstruksionin e njё sheshi dhe lulishtes qё ndodhet në krah të djathtë të rrugës së Kurjanit dhe në krah të majtë të rrugës “Ymer Pira”.

Si një zonë midis pallateve qëllimi kryesor ishte plotёsimi i saj në mjedise shplodhëse për banorët dhe fëmijët e zonës për të përmirësuar kështu cilësinë e tyre të jetesës.

Sot banorёt e kësaj lagjeje kanё nё dispozicion njё ambiet shlodhёs dhe rekreativ sipas standardeve mё tё larta tё sigurisё.

Bankers Petroleum Albania, ne kujdesemi pёr komunitetin!

Top Channel