Bankers Petroleum pranё tё moshuarve, rikonstrukton “Parkun e Pensionistëve të Patosit”

28/09/2022 14:03

Patosi, qyteti i Naftёtarёve ka mё shumё se 4.400 pensionistё, pjesa mё e madhe e tё cilёve kanё punuar nё industrinё e naftёs.

Bankers Petroleum Albania i ёshtё gjendur pranё kёsaj shtrese tё komunitetit, duke kryer rikonstruksionin e plotё tё “Parkut tё Pensionistëve të Patosit”.

Përmes ndërtimit të lulishtes; vendosjes së tavolinave dhe stolave; krijimin e mjediseve shplodhëse dhe argëtuese kjo hapësirë i plotëson mё sё miri nevojat dhe kërkesat e pensionistëve, sepse komunikon me zonën e brendshme tё Pallatit të Kulturës ku operon njё lokal-bar dhe njё sallё pёr moshёn e tretё.

Ky investim ka ndikuar drejt pёr së drejti nё jetesёn e tё gjithё qytetarёve tё Patosit, tё cilёt frekuentojnё çdo ditё parkun e rikonstruktuar.

Bankers Petroleum Albania, ne kujdesemi pёr komunitetin!

Top Channel