Pelikanët Kaçurrel janë shfaqur në lagunën e Nartës, duke dhuruar spektakël dhe pamje të mrekullueshme.

Në tufa të mëdha ata kanë lundruar dhe fluturuar të qetë në lagunë, pa u shqetësuar nga askush.

Sipas specialistëve asnjëherë nuk është parë një numër kaq i madh të pelikanit kaçurrel, prej shumë vitesh.

Të gjithë janë pelikanë kaçurrel, ndërsa Flamingo ka rreth 4.000 individë qe nuk largohen nga Laguna dhe shtohen çdo vit.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel