Arkëmorti i Mbretëreshës Elisabetë niset drejt Windsor

19/09/2022 14:42

Arkëmorti i Mbretëreshës Elisabetë është nisur drejt Windsor, ndërsa rruga është mbushur me qytetarë të cilët brohorasin.

Në ceremoninë mortore që pritet të mbahet në Windsor priten rreth 800 të ftuar,  kështu që është një ngjarje më e vogël se ajo që u mbajt në Westminster.

Më vonë në mbrëmje, Mbretëresha do të varroset në një shërbim privat familjar, i cili do të jetë akoma më private.

Bashkëshortja Mbreti dhe Mbretëresha dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore tani do të udhëtojnë me makinë.

 

 

 

FOTO GALERI
1/17

Top Channel