Gjatë orëve të pasdites nisën reshje të dendura shiu në Tiranë, ku disa rrugë u mbuluan me uji, duke ngadalësuar qarkullimin e automjeteve në disa akse rrugore.

Ndërkohë që u rrit dhe niveli i lumit lanë por nuk shkaktoi probleme dhe nuk doli nga shtrati.

Reshjet e shiut zgjatën pak minuta, ndërkohë që autoritete nuk raportuan për dëme apo probleme të tjera të shkaktuara nga rrebeshi i shiut.

Top Channel