Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka rezultuar negativ në testin për Covid19, pas disa ditësh pozitiv.

Mjeku i tij Kevin O’Connor tha se Biden do të dalë nga izolimi nëse ai është përsëri negativ për Covid19 në testin e radhës.

79-vjeçari për herë të parë doli pozitiv me koronavirus më 21 korrik dhe doli nga izolimi të mërkurën javën e kaluar.

Tri ditë më vonë, Biden doli sërish pozitiv, rast të cilin O’Connor e shpjegoi si “kthim” i infeksionit që u regjistrua në një përqindje të vogël të pacientëve që përdorin ilaçin antiviral Paxlovid.

Top Channel