Rëndohet trafiku në zonën e Radhimës.

Makina të shumta kthehen nga plazhi, pasi kanë mbaruar fundjavën.

Shkak për këtë trafik nuk janë vetëm makinat e shumta që kthehen, por dhe parkimi dysh automjeteve në rrugë.

 

Top Channel