Mëlçia është ndër organet që kryen funksionet më komplekse në trupin tonë.

Me peshën e saj prej 1,500 gramë, ajo është gjëndra më e madhe në trup dhe luan një rol themelor në metabolizmin tonë.

Ndër funksionet kryesore të saj është pikërisht ai i renditjes së lëndëve ushqyese të përthithur nga zorrët.

Por çfarë është dhjamosja e Mëlçisë?

Shumë njerëz që vuajnë nga dhjamosja e Mëlçisë kanë informacione jo të qarta mbi shkaqet e sëmundjes së tyre dhe mbi mënyrën e duhur se si mund të ndihmohet shëndeti i Mëlçisë së prekur nga dhjamosja e saj.

Në fakt dhjamosja e Mëlçisë është një akumulim atipik i yndyrës në qelizat e mëlçisë.

Janë një sërë faktorësh që çojnë në dhjamosje të Mëlçisë, si obeziteti, diabeti, alkooli dhe trigliceridet e larta.

Cilët persona janë më të predispozuar për të patur Mëlçi të dhjamosur?

A është mbipesha një faktor i padiskutueshëm për dhjamosjen e Mëlçisë?

Cili është roli i Suplementit Hepatol Forte në ndihmë të funksionit të Mëlçisë?

Të gjitha këto pyetje do të marrin përgjigje në emisionin e sotëm Hipokrati!

Ora 16.20!

Top Channel!

Top Channel