Studiuesja shqiptare Pranvera Xhafa  tregoi për “Shqipëria Live” rreth ekzistencës  së UFO-ve dhe kontaktit që ajo ka pasur me to.

Pranvera tregoi se ëngjëjt që posedojnë shpirtin nuk kanë njëlloj me xhindët dhe se nuk e specifikon dot nëse ka qenë vërtetë UFO ajo që ka parë.

“Ky është nocioni që nuk mund  ta ndaj askush se nuk mund të thuash tani pash Zotin ose pash  UFO-t dhe prandaj i themi dimensionale”, tha Xhafa.

Studiuesja shpjegon se mund të kenë qenë edhe engjëj në formën e dritës që mundohet të kontaktojë me shpirtin.

Kjo gjë ndodh pasi sipas saj janë  engjëjt ata të cilët e mbajnë të fortë kontaktin me shpirtin.

Top Channel