Sipas medieve italiane, Ibrahimovic do të jetë pjesë e kampionëve të Italisë edhe për sezonin 2022-2023.

Suedezi do të nënshkruajë një kontratë nga e cila do të përfitojë vetëm 100 mijë euro në muaj, duke surprizuar drejtuesit të cilët mendonin se do të hasnin pengesa në rinovimin e kontratës së re, pikërisht për shkak të kushteve financiare.

Sipas SuperSport 40-vjeçari ka lënë pas dëmtimin në gju dhe Ibra është duke u rekuperuar plotësisht që të jetë gati për sezonin e ri.

Top Channel