Ushtarët ukrainas në vijën e frontit kanë kultivuar perimet e tyre, ndërsa lufta në vend vijon ende.

Trupat mund të përdorin një pjesë të tokës pranë kampit të tyre për të mbjellë perime, një përpjekje për t’u ushqyer mes pushtimit rus.

Më herët këtë të enjte, forcat ruse sulmuan qytetin industrial simbolik të rëndësishëm të Severodonetsk, si pjesë e përpjekjeve për të pushtuar një pjesë të Ukrainës lindore.

Shtabi i përgjithshëm i Ukrainës tha se forcat ruse po godasin infrastrukturën në rajonet lindore dhe jugore.

Top Channel