Emrat/ Nga Nuredin Dumani te Leonard Palushi e Erion Alibej, kush janë 18 të arresuarit e operacionit “Golden bullet”

19/05/2022 13:32

Kreu i SPAK Arben Kraja dhe drejtori I përgjithshëm I policisë së shtetit, Gledis Nano dhanë sot detaje mbi operacionin “Golden bullet”, në kuadër të të cilit janë lëshuar 32 urdhër arreste.

Në konferencën për mediat,  drejtori I përgjithshëm I policisë së shtetit, Gledis Nano njoftoi emrat e personave ndaj të cilët është ekzekutuar urdhër arresti.

Nëntë masa sigurimi janë ekzekutuar në disa IEVP:

1. Nuredin Dumani, 35 vjeç
2. Henrik Hoxhaj, 40 vjeç
3. Altin Ndoci, 35 vjeç
4. Erion (Andrea) Alibej, 36 vjeç
5. Skerdi Tasi, 31 vjeç
6. Elvis Koçi (Çaushllari), 30 vjeç
7. Ilirian Feci, 47 vjeç
8. Enver Diva, 43 vjeç
9. Besjan Xhixha, 31 vjeç

Nëntë masa sigurimi “Arrest në burg” në ngarkim të shtetasve, të cilët u arrestuan gjatë operacionit:

1. Ardjan Uzuni, 56 vjeç
2. Leonard Palushi, 41 vjeç
3. Gentian Sharra, 48 vjeç
4. Fatos Gosa, 54 vjeç
5. Florenc Çekrezi, 35 vjeç
6. Petrit Qoli, 51 vjeç
7. Agron Qoli, 52 vjeç
8. Agron Qafa, 48 vjeç
9. Asllan Plaku, 30 vjeç

Top Channel