Punimet e kuvendit të Kosovës po zhvillohen sot të tensionuara për shkak të kërkesës së opozitës për të ngritur një komision hetimor për energjinë.

Deputetët e oopzitë kosovare u ranë me duar tavolinave dhe penguan votimin e anëtaërve të gjykatës kushtetuese, duke marrë kutitë e votimit në sallë.

Deputetët e mazhorancës u ngritën për t’i mbrojtur, caste kur në sallë situata u tensionua duke detyruar kryetarin Glauk Konjufca të ndërpresë seancën. Ai thirri në takim krerët e grupeve parlamentare.

Top Channel