Fëmijët e Rinasit munguan në shkollë si pasojë e protestës/ Kushi: Mos i privoni ata nga kjo e drejtë

04/05/2022 15:26

Ministrja e Arsimit Evis Kushi, ka reaguar ditën e sotme mbi mungesën e nxënësve të Rinasit në shkollë, pasi ishin të pranishëm në protestë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Kushi i’u kërkon prindërve që të mos privojnë fëmijët e tyre nga e drejta për arsim, pasi çdo orë mësimi ka vlerë për ta.

Në protestën e ditës së sotme për rrugën e Rinasit morën pjesë edhe fëmijë, të cilët kërkuan që rrga të mos bëhej me një sens kalimi sepse ata mbeten të bllokuar dhe nuk kanë mundësi as të shkojnë në shkollë.

Top Channel