Në këtë takim të tyre gjithçka nisi me sqarime dhe diskutime të cilat sollën shkrirjen e akujve midis tyre.

Filloreta kishte disa kohë që nuk fliste me Mevlanin, madje e kishte bllokuar nga të gjitha rrjetet sociale që të mos komunikonin.

Pavarësisht situatave Filloreta shprehet se ka po të njëjtin pëlqim për Mevlanin.

FOTO GALERI
2/8

Top Channel