Mbështetësit e presidentit Emmanuel Macro, pas rezultatit të sondazheve që e shpallën fitues, po festojnë në rrugë dhe rreth monumenteve ikonike të kryeqytetit francez.

Ndërkohë, mbështetësit më të zjarrtë të Marine Le Pen në selinë e saj kënduan një interpretim të La Marseillaise, himnin kombëtar francez.

Më poshtë paraqiten disa imazhe që tregojnë reagimet e mbështetësve në çdo kamp teksa dolën rezultatet

FOTO GALERI
1/5

Top Channel