Arti i luftës / Fotografi nga Kosova hap ekspozitën “Kujtesa”

19/04/2022 12:18

Fotografi shqiptaro amerikan Burim Myftiu sjell tmerret e luftës në dimensionin artistik.

Në ekspozitën e artistit të lindur në Prizren vijnë portrete  njerëzish të panjohur që përpiqen të mbulojnë dhe të fshehin gjendjen e tyre shpirtërore, kujtimet dhe tmerret e së kaluarës.

Arti i Myftiut përcjell ankthin e luftës, një sfidë kjo për çdo artist që zgjedh ta pasqyrojë. Ekspozita “Kujtesa” është hapur në fier për t’u zhvendosur më vonë në Maqedoninë e Veriut.

 

Top Channel