Besimtarët Katolik kremtojnë Pashkët në Kishën e Zonjës së pa përlyer në Fier.

Besimtarët kanë ndjekur këtë të dielë meshën e ringjalljes së Jezu Krishtit.

Të gjithë besimtarët janë bashkuar për të uruar ringjalljen e Jezu Krishtit duke dhënë mesazhe shprese e dashurie.

Të njëjtat mesazhe ndau në fjalën e tij edhe Dom  Francisko Marko i cili drejtoi meshën e shenjtë të pashkës.

Pashka është një nga kremtimet më të mëdha të katolikeve. Besimtarët risjellin në vëmendje ngjarjen e madhe të ringjalljes së Jezusit tre ditë pas vdekjes së tij në kryq. Të gjitha ritet percillen këtë të dielë, qe njihet ndryshe dhe si e dita e shenjtë e Pashkës.

Top Channel