Fqinja e familjes që tronditi Fierin ditën e djeshme me vrasjen e dyfishtë, ku Xhevair Hoxha i mori jetën nuses së djalit, ka treguar detaje të reja.

Ajo tha për mediat, se ish burri i Merushes kishte ardhur tre herë për ta kërkuar atë, por kjo e fundit nuk kishte pranuar të kthehej më me të. Fqinja shtoi se ish burri i saj ishte njeri i mirë.

Fqinja: Ajo goca ishte me tre fëmijë, la burrin që kishte nga Berati dhe u lidh me këtë nga Vidhishtja, i vjehrri nuk donte.

Ky la nusen e parë me djalin 10 vjeç dhe mori këtë.

-Po kjo pse u nda me tre fëmijë?

Fqinja: Nuk e di, ai shumë njeri i mirë, ai erdhi tre herë e kërkoi para se kjo të vinte këtu.

E di që me atë u nda dhe nuk donte të vinte më te ai dhe u lidh me këtë djalin këtu. Ky ishte martuar me një nga Gorica dhe e la.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel