Një furrë buke në Korçë është konstatuar se në magazinat e saj kishte 10 ton miell me afat të kaluar përdorimi.

Rasti u kap nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kushtet e flagrancës.

Për shkeljet e konstatuara ndaj subjektit u vendos masë administrative 500. 000 lekë si dhe u bllokua sasia prej 10 ton “Miell”, produkt i pasigurt për konsum me destinacion asgjësimin.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel