Hiqet kufizimi për grumbullimet ,ulen infektimet/ Franca konsideron Shqipërinë “zonë e gjelbër”

01/04/2022 19:56

Shqipëria konsiderohet zonë e gjelebër edhe për Francen përsa i përket covid 19 .Ndërkohe që komiteti teknik i ekspertëve hoqi kufizimin e grumbulimit të njerëzve në ambiente të mbyllura e cila ishte vetëm 30 % e kapacitetit .Por bëri thirje për te vijuar me vaksnimin

Mira Rakacolli: Që të jemi të përgatiur për vjeshtën duhet të rendim drejt qendrave të vaksinimit. Hiqet grumbullimi deri në 50 veta dhe deri në 30 % i kapacitetit

Drejtorja e institutit te ISHP theksoi se treguesit janë të qëndrueshëm përsa i përket përhapjes së coronaviursit.

Eugena Tomini: Pozitiviteti është 5.5, ndërsa në spitale shtrohen çdo ditë 3 persona

Najda Como: Vijne kryesisht të pavaksinuar, ende nuk ka njeë vendim por komiteti teknik i ekspertëve është duke diskutuar  nëse do të nisë aplikimi i dozës se katert të vaksines.

Top Channel