Pamje të trishta vijnë nga qyteti Lviv në Ukrainë, pas shpërthimeve të mëdha, ku shumë persona kanë gjetur strehë pak më të sigurt nën tokë.

Pas shpërthimeve të njëpasnjëshme, që vazhdojnë të godasin popullsinë ukrainase nga Chernihiv dhe Kharkiv në veri deri në Mariupol në jug, autoritetet ukrainase kanë bërë me dije se nuk i besojnë më deklaratave të bëra nga qeveria ruse.

 

FOTO GALERI
1/3

Top Channel