Shpendët nuk lejohet të shiten që prej së hënës por në tregjet e vendit dhe trotuare gjen pula, pata dhe vezë në shitje nga tregtarë ambulantë.

Në tregun e shpezëve në Fier, tregtarët këtë të mërkurë ankohen se kanë shumë pak blerës

Ndërsa tregtarët në fier nuk dinë gjë dhe thonë se nuk i kanë lajmëruar  në Lezhë edhe pse janë të njoftuar se nuk do lejohen për tre javë të shiten shpendë sërish në treg gjetëm fermerë

Por edhe pse dikush del ende në treg blerës nuk ka nga frika e gripit të shpendëve.

Top Channel