Një vajzë 8 vjeçare është plagosur rëndë pasi i ka rënë një portë hekuri sipër.

Ngjarja aksidentale ka ndodhur në fshatin Drithas të Maliqit ku e mitura ka shkuar tek Shtëpia e fqinjes për t’i çuar diçka por në momentin që po dilte nga shtëpia, porta e hekurt ka dalë nga shina dhe është rrëzuar duke zënë vajzën e cila  ka marrë  dëmtime në pjesën e kokës.

Menjëherë e mitura është transportuar në spitalin e Korçës por më tej është dashur të dërgohet drejt Tiranës për shkak të dëmtimeve që ka pësuar.

Top Channel