Takimi Ada-Mevlan ishte shumë i afërt . Në të pamë prekje, ledhatime dhe përkëdhelje nga të dyja palët.

Teksa po bisedonin për të njohur më mirë njëri-tjetrin, pas rikthimit të Adës në Për’puthen, Mevlani fillon të prekë varëset e Adës.

Një moment ai u mundua të prekte gjoksin e Adës për të kuptuar nëse ishte origjinal apo jo.

Ada tha që nuk preken ndërsa Mevlani u mundua t’ia arrinte qëllimit në një mënyrë tjetër, me pretekstin se do të prekte varëset.

“Qenkan origjinale”, komentoi Mevlani duke qeshur.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel