Frikësohet Perëndimi: Rusia mund të përdorë armë kimike

09/03/2022 21:32

Zyrtarët perëndimorë kanë thënë se janë shumë të shqetësuar për rrezikun e përshkallëzimit të luftës midis Rusisë dhe Ukrainës.

Frika e tyre është se Rusia mund të përdore armë jokonvencionale, që përfshin armë kimike, biologjie apo bomba.

Ne kemi arsye për t’u shqetësuar,” tha një zyrtar perëndimor.

Zyrtarët thanë se janë të shqetësuar, duke parë vendet ku Rusia ka qenë e përfshirë në konflikt, veçanërisht në Siri, ku armët kimike u përdorën nga aleatët e saj.

Top Channel