Google jep lajmin e rëndësishëm, pezullon të gjitha reklamat në Rusi

04/03/2022 14:56

Google njofton këtë të premte se ka pezulluar të gjitha reklamat në Rusi.

Sipas CNN, Google ka bërë me dije përmes një deklarate për shtyp tha: “Në dritën e rrethanave të jashtëzakonshme, ne po ndalojmë reklamat e Google në Rusi. Situata po evoluon shpejt dhe ne do të vazhdojmë të ndajmë përditësime kur është e nevojshme.”

Me anë të këtij vendimi, Google bllokon të gjitha sipërfaqet e reklamave të Google në Rusi, duke përfshirë reklamat e ekranit të Google, YouTube dhe kërkimin.

Më herët edhe Twitter ka bërë një deklaratë të ngjashme duke penguar reklamat në Rusi dhe Ukrainë.

Top Channel