Një depo nafte në qytetin Chernihiv, në veri të Ukrainës u godit nga bombardimet gjatë një sulmi ajror të enjten në mëngjes, sipas Shërbimit Shtetëror të Ukrainës për Emergjencat.

Fotot nga Chernihiv tregojnë re tymi të dendur të zi, ndërsa zjarrfikësit dhe punonjës të urgjencës po punojnë për fikjen në vendngjarje.

Chernihiv është mbuluar me re tymi të dendur, ndërsa zjarrfikësit dhe punonjës të urgjencës po punojnë për fikjen në vendngjarje.

Top Channel