Policia e Lezhës ka shoqëruar ditën e djeshme 4 të mitur në komisariat për dëmtimin e gurëve të kalasë dhe biletarisë.

Të miturit në prani të prindërve dhe psikologut kanë pranuar dëmtimin e bërë ndaj këtij aseti historik.

Policia e Lezhës i ka proceduar ata në gjendje të lirë për shkak të moshës.

Lexo edhe: https://top-channel.tv/2022/02/20/demtohen-muret-e-kalase-se-lezhes-autoret-nuk-kursyen-as-dokumentet-me-vlere/

Top Channel