“Gjatë ditëve të ftohta të dimirit, specialistët e Shëndetit Publik këshillojnë qytetarët që të përdorin veshje të trasha, të shamngin daljet herët në mëngjes apo në orët e vona të mbrëmjes si dhe të kenë kujdes në kalimin nga ambiente shumë të ngrohta në ato të ftohta”.

“Temperaturat në ambientet e brendshme duhet të jenë deri në 23 gradë Celsius”, shprehet Romina Hala specialiste e Shëndetit Publik.

“Specialistët këshillojnë dhe konsumimin e ushqimeve të shëndetshme dhe të ngrohta”, shton më tej Hala.

Top Channel